Uw instelling inschrijven

schermafbeelding-2016-10-18-om-16-03-43

Uw instelling schrijven (stap 1/3)

 

1. Ga naar school.apple.com
2. Klik op 'Schrijf uw instelling nu in'.
3. Voer de volgende gegevens van de instelling in en controleer ze:

Locatie en wettelijke naam van de instelling
Werkadres
Telefoonnummer
Zakelijke URL

Belangrijk: Dit domein wordt gebruikt om beheerde Apple ID's van te voren in te vullen. U kunt het echter wijzigen voordat u beheerde Apple ID's aanmaakt en ze toewijst aan gebruikers.

4. Type instelling (lager, voortgezet of hoger onderwijs)
5. Klik op 'Ga door'.
6. Voer uw gegevens in en controleer ze:

Voor- en achternaam van de persoon die de inschrijving doet namens de instelling

Opmerking: Dit moet een legitieme persoonsnaam zijn. Voor- en achternamen zoals 'IT-coördinator' of 'iPad Deployment' zullen naar u worden teruggestuurd voor correctie.

Een zakelijk e-mailadres dat niet is gekoppeld aan een iTunes- of iCloud-account en dat niet is gebruikt als Apple ID voor andere diensten van Apple of voor de website
Functie/titel

8. Klik op 'Ga door'.
9. Voer de volgende gegevens van de vertificatiecontactpersoon in en controleer ze.

De verificatiecontactpersoon accepteert namens uw instelling de algemene voorwaarden voor Apple School Manager. Dit kan bijvoorbeeld uw toezichthouder, rector of penningmeester zijn. Apple neemt contact op met uw verificatiecontactpersoon om uw inschrijving te bevestigen.

Naam
Zakelijk e-mailadres
Functie/titel

10. Klik op 'Ga door', controleer de informatie zorgvuldig, klik op 'Verstuur' en ga vervolgens akkoord met de algemene voorwaarden van Apple School Manager.
Zoek in uw e-mail naar een bericht van Apple School Manager met als onderwerp 'Uw inschrijving is in behandeling’.

Tijdens het controleproces wordt uw verificatiecontactpersoon telefonisch benaderd om de gegevens over u en uw instelling te bevestigen voordat uw inschrijving wordt goedgekeurd. Zorg ervoor dat eventuele filters berichten vanaf alle apple.com-domeinen toelaten. Bel op eventuele niet beantwoorde telefoontjes snel terug zodat het inschrijvingsproces zonder haperen kan verlopen.

 

Vervolg uw inschrijving na verificatie met de volgende stappen: Inschrijving bevestigen en beheerders toegang verschaffen