xando-beheer-rood

Xando Beheer Nieuwsbrief #107

Hallo reader,

Welkom bij de nieuwsbrief van Xando Beheer. Wekelijks houden wij je op de hoogte over de Apple School Manager, de Business Manager, ZuluDesk en Xinca MDM. Daarnaast komen ook interessante apps en updates over het beheer van Apple apparaten aan bod.

Met vriendelijke groet,
Xando

Interessante apps

Schermafbeelding 2019-10-24 om 08.47.10
Team Shake €2,29 of €0,94 (20+)

Team Shake biedt een technische en vriendelijke manier om teams te kiezen voor spellen, sport activiteiten, schoolprojecten of wanneer er een groep nodig is! De app ondersteunt verschillende mogelijkheden om groepen samen te stellen.

Klik hier voor meer info.
Schermafbeelding 2019-10-24 om 08.47.21

VPP-krediet voor betaalde apps

Schermafbeelding 2019-04-23 om 09.56.53
Om betaalde apps aan te kunnen schaffen in de Apple School Manager of Apple Business Manager kun je een creditcard toevoegen, maar makkelijker is het om VPP-krediet aan te schaffen bij Xando. Kies het gewenste bedrag vanaf €15 en ontvang een inwisselbare code die je kunt inwisselen. Aansluitend is het tegoed bruikbaar voor de aanschaf van betaalde apps. En als onderwijs instelling krijg je bij veel apps ook nog eens 50% korting boven de 20 licenties.

Tegoed nodig? Stuur een mail met onderstaande informatie aan onderwijs@xando.nl.

Krediet: Gewenste bedrag vanaf €15
Instelling: School/stichting naam
Naam: Voor- en achternaam contactpersoon
E-mail: E-mail adres van beheerder in de manager

Let op: een normaal iTunes/Apple tegoed kaartje werkt niet!

Nieuws

Nieuwe veelgestelde vragen pagina op Xando Beheer
Sinds kort is er op de Xando Beheer site onder het kopje hulp een nieuwe pagina te vinden: veelgestelde vragen.

Op deze pagina zullen we veelgestelde vragen door jullie bij houden, om jullie op weg te helpen naast de handleidingen. Deze vragen komen uit tickets, trainingen of andere contactmomenten met scholen die gebruik maken van ZuluDesk, Apple School Manager & Apple Devices.

Je kunt op deze pagina op de categorie drukken om deze uit te klappen en binnen de categorie op de vraag klikken om er antwoord op te krijgen. De antwoorden zijn kort en bondig om het overzichtelijk te houden. Voor uitgebreidere antwoorden verwijzen we jullie door naar de handleidingen.

Heb je een suggestie voor deze pagina of handleidingen? Neem contact op via het contactformulier op xandobeheer.nl of via onderwijs@xando.nl.

Handleidingen

Nieuwe handleiding
Checklist problemen met Shared iPads

Aangepaste handleidingen
Web Clips
Profielen
SFTP-uploadxandobeheer-update

Xando Apple Premium Reseller

Xando Apple Premium Reseller is dé partner op het gebied van de Apple Business Manager, de Apple School Manager, configuratie, implementatie, training en beheer van al uw Apple apparaten in diverse Mobile Device Management-oplossingen als ZuluDesk of Jamf Now en Pro. Met jarenlange ervaring brengen wij elke organisatie in een zeer korte tijd naar een hoog niveau, zodat de Apple apparatuur optimaal ingezet kan worden!
Schermafbeelding 2018-10-25 om 13.46.41
Direct in contact komen met Xando?
xando-onderwijs-new-black-oranje
xando_zakelijk
xando
twitter 
MailPoet