Xando-beheer-rood

Xando Beheer Nieuwsbrief #111

Hallo reader,

Allereerst de beste wensen voor het nieuwe jaar names Xando Onderwijs. Ook in 2020 zal Xando Beheer je op de hoogte houden van alle ontwikkelingen rondom Apple School Manager, Jamf School en Apple devices!

Met vriendelijke groet,
Xando
newyear2020

Interessante apps

Schermafbeelding 2019-12-27 om 16.29.56
EASY peasy gratis

De app helpt kinderen Engels leren via verschillende oefeningen zoals woordjes leren, zinsopbouw en grammatica maar ook uitspraak en fonetiek. Hun kennis wordt stap voor stap opgebouwd en uitgebreid.

Klik hier voor meer info.
Schermafbeelding 2019-12-30 om 08.32.21

Nieuws

WiFi beperkingen
Een poos terug is er in een update van Jamf School een hele gave optie toegevoegd waar we lang op hebben gewacht: het beperken van het aan/uit zetten van WiFi! Een erg fijne toevoeging om te voorkomen dat de iPad geen WiFi meer heeft omdat het is uitgeschakeld.

Hieronder staat beschreven waar je deze optie kunt vinden. Let er wel op, dat deze optie alleen werkt op apparaten met iOS 13 of hoger. Je vindt de optie door de volgende stappen te volgen:
  • Ga naar Jamf School
  • Ga naar Profielen
  • Maak een nieuw profiel aan met beperkingen (of bewerk het bestaande profiel met beperkingen)
  • Ga naar het tabblad Beperkingen
  • Onder de kop Connectivity vind je de beperking "Wi-Fi geforceerd inschakelen"
Wifi geforceerd
Met deze beperking zorg je er voor dat WiFi niet uitgeschakeld kan worden, zelfs niet door vliegtuigmodus. Het is nog wel mogelijk om te schakelen tussen netwerken! Erg fijn, als je bijvoorbeeld gebruikmaakt van Klaslokaal.

Handleidingen

Er zijn geen wijzigingen.

xandobeheer-update

Xando Apple Premium Reseller

Xando Apple Premium Reseller is dé partner op het gebied van de Apple Business Manager, de Apple School Manager, configuratie, implementatie, training en beheer van al uw Apple apparaten in diverse Mobile Device Management-oplossingen als Jamf School of Jamf Now en Pro. Met jarenlange ervaring brengen wij elke organisatie in een zeer korte tijd naar een hoog niveau, zodat de Apple apparatuur optimaal ingezet kan worden!
Schermafbeelding 2018-10-25 om 13.46.41
Direct in contact komen met Xando?
xando-onderwijs-new-black-oranje
xando_zakelijk
xando
twitter 
MailPoet