xando-beheer-rood

Xando Beheer Nieuwsbrief #89

Hallo Stef Heeling,

Welkom bij de nieuwsbrief van Xando Beheer. Wekelijks houden wij je op de hoogte over de Apple School Manager, de Business Manager, ZuluDesk en Xinca MDM. Daarnaast komen ook interessante apps en updates over het beheer van Apple apparaten aan bod.

Met vriendelijke groet,
Xando

Interessante apps

Schermafbeelding 2019-03-29 om 14.38.26
CoSpaces Edu

CoSpaces Edu is aanpasbaar aan elk onderwerp en leerjaar en laat studenten hun eigen 3D-creaties maken, deze animeren met code en verkennen in Virtuele of Augmented Reality.

Klik hier voor meer info.
Schermafbeelding 2019-03-29 om 14.38.35

Updates

nieuwe locatie
Een nieuwe locatie
Sinds versie 6 van ZuluDesk is het mogelijk om zelf locaties aan te maken. Dit wordt vooral gebruikt wanneer het hoofdaccount van de stichting is en elke school een eigen ZuluDesk 'locatie' krijgt. Het toevoegen van zo'n locatie is een fluitje van een cent, maar dan komt natuurlijk de eerste inrichting. Iets waar Xando graag mee helpt, maar het zelf doen is natuurlijk ook gaaf om te doen! Op de handleiding pagina is daarom nu een nieuwe handleiding te vinden onder de naam 'Een nieuwe locatie'.

Een nieuwe locatie is natuurlijk ook als 'test' locatie te gebruiken. Zo gebruiken wij dit veel voor de import van een edeXML/CSV bestand om te kijken of de groepsnamen nog wel overeen komen, of voor het testen van een demo-iPad met profielen/apps.

Klik hier om direct naar de handleiding pagina te gaan.
nieuwe locatie screenshot
sftp

Xando Apple Premium Reseller

Xando is dé partner op het gebied van DEP, configuratie, implementatie, training en beheer voor al uw apparaten. Met jarenlange ervaring brengen wij elke organisatie in een zeer korte tijd naar een hoog niveau, zodat de Apple apparatuur optimaal ingezet kan worden!
Schermafbeelding 2018-10-25 om 13.46.41
Direct in contact komen met Xando?
twitter
MailPoet