xando-beheer-rood

Xando Beheer Nieuwsbrief #103

Hallo reader,

Welkom bij de nieuwsbrief van Xando Beheer. Wekelijks houden wij je op de hoogte over de Apple School Manager, de Business Manager, ZuluDesk en Xinca MDM. Daarnaast komen ook interessante apps en updates over het beheer van Apple apparaten aan bod.

Met vriendelijke groet,
Xando

Interessante apps

Schermafbeelding 2019-07-09 om 09.48.53
Leren schrijven met Tracy gratis

Leer je kinderen spelenderwijs schrijven op de iPad! Deze kleurrijke app zorgt ervoor dat kinderen het leren schrijven als een spel ervaren. Op deze manier kunnen ze zelfstandig aan de slag en worden via grafische beloningen gestimuleerd.

Klik hier voor meer info.
Schermafbeelding 2019-07-09 om 09.48.57

VPP-krediet voor betaalde apps

Schermafbeelding 2019-04-23 om 09.56.53
Om betaalde apps aan te kunnen schaffen in de Apple School Manager of Apple Business Manager kun je een creditcard toevoegen, maar makkelijker is het om VPP-krediet aan te schaffen bij Xando. Kies het gewenste bedrag vanaf €15 en ontvang een inwisselbare code die je kunt inwisselen. Aansluitend is het tegoed bruikbaar voor de aanschaf van betaalde apps. En als onderwijs instelling krijg je bij veel apps ook nog eens 50% korting boven de 20 licenties.

Tegoed nodig? Stuur een mail met onderstaande informatie aan onderwijs@xando.nl.

Krediet: Gewenste bedrag vanaf €15
Instelling: School/stichting naam
Naam: Voor- en achternaam contactpersoon
E-mail: E-mail adres van beheerder in de manager

Let op: een normaal iTunes/Apple tegoed kaartje werkt niet!

Nieuws

ZuluDesk slaat handen ineen met Jamf!
Een tijd terug heeft Jamf aangekondigd de handen ineen te slaan met ZuluDesk. Jamf is een bedrijf dat zicht focust op het beheer van Apple apparaten in heel de wereld. Zij bieden ook MDM-oplossingen aan onder de naam Jamf Pro (voor IT-professionals) en Jamf Now (voor teams en het MKB). Zij voegen daar dus nu ZuluDesk aan toe.

Binnenkort zal ZuluDesk worden gelanceerd als een Jamf oplossing en het zal er wat anders uit gaan zien. Niemand verliest data in dit proces en de MDM-oplossing blijft werken zoals het nu werkt. Het zal in de nabije toekomst zeker uitgebreid worden met nog meer mooie features!

We houden jullie op de hoogte rondom deze veranderingen via de nieuwsbrief!

Het artikel waarin dit is aangekondigd is hier te lezen:
Klik hier voor het artikel op de ZuluDesk site
Klik hier voor het artikel op de Jamf site

Handleidingen

Nieuw!

Handleiding voor het verwijderen van Activation Lock met Bypass-code.

Klik hier om deze handleiding te bekijken.
xandobeheer-update

Xando Apple Premium Reseller

Xando Apple Premium Reseller is dé partner op het gebied van de Apple Business Manager, de Apple School Manager, configuratie, implementatie, training en beheer van al uw Apple apparaten in diverse Mobile Device Management-oplossingen als ZuluDesk of Jamf Now en Pro. Met jarenlange ervaring brengen wij elke organisatie in een zeer korte tijd naar een hoog niveau, zodat de Apple apparatuur optimaal ingezet kan worden!
Schermafbeelding 2018-10-25 om 13.46.41
Direct in contact komen met Xando?
xando-onderwijs-new-black-oranje
xando_zakelijk
xando
twitter 
MailPoet