xando-beheer-rood

Xando Beheer Nieuwsbrief #112

Hallo reader,

Welkom bij de nieuwsbrief van Xando Beheer. Elke maand houden wij je op de hoogte over de Apple School Manager & Jamf School. Daarnaast komen ook interessante apps en updates over het beheer van Apple apparaten aan bod.

Met vriendelijke groet,
Xando

Interessante apps

Schermafbeelding 2020-01-20 om 16.15.03
Our Feelings €3,71 of €1,85 (20+)

Onze gevoelens is een spel dat precies dat aanpakt. Het is een instrument dat helpt om sociaal emotioneel leren te ontwikkelen. Het bevat 108 scènes die elke dag sociaal emotionele situaties voorstellen. Het stelt het kind in staat om gevoelsherkenning en de juiste gedragsreactie op elke situatie te leren.

Klik hier voor meer info.
Schermafbeelding 2020-01-20 om 16.15.07

Actie!

Nieuwsjaarsactie! KidsCovers met Gynzy Logo

Als partner van Gynzy mogen we jullie voor een mooie prijs KidsCover hoezen aanbieden voor de iPad 2017/2018 (5e en 6e generatie). In deze hoezen is het Gynzy logo gestanst.

De normale prijs voor deze hoezen is €20,66. We bieden ze nu tijdelijk aan voor €5,-, met een minimale afname van 10 hoezen. Zo kun je een hele klas van nieuwe hoezen voorzien voor maar €150,- (uitgaande van 30 leerlingen in een klas).

Alle genoemde prijzen in dit artikel zijn exclusief BTW en beschikbaar zo lang de voorraad strekt.

KidsCover Xandobeheer
Willen jullie gebruikmaken van deze actie?

Mail dan naar onderwijs@xando.nl en geef om welke school het gaat en hoeveel hoezen jullie willen afnemen.

Nieuws

Mailing Jamf School over migratie
Onlangs heeft Jamf School een mailing gestuurd over de migratie van hun infrastructuur naar een ander datacenter. In deze mail staat dat er bepaalde IP-adressen zijn gewijzigd. De mail beschrijft daarnaast dat er IP-adressen op de whitelist gezet moeten worden.

Om verwarring te voorkomen: dit hoeft alleen geconfigureerd te worden als er in het netwerk in het verleden iets gedaan is met IP-adressen van het beheersysteem. Zoals te lezen is in het artikel gaat het dus om configuraties in het netwerk.

Je hoeft in Jamf School niets te veranderen. Als er twijfel is, adviseren wij om contact op te nemen met netwerkbeheerder.

In dit artikel is alle informatie nog eens na te lezen

Handleidingen

Er zijn geen wijzigingen.
xandobeheer-update

Xando Apple Premium Reseller

Xando Apple Premium Reseller is dé partner op het gebied van de Apple Business Manager, de Apple School Manager, configuratie, implementatie, training en beheer van al uw Apple apparaten in diverse Mobile Device Management-oplossingen als Jamf School of Jamf Now en Pro. Met jarenlange ervaring brengen wij elke organisatie in een zeer korte tijd naar een hoog niveau, zodat de Apple apparatuur optimaal ingezet kan worden!
Schermafbeelding 2018-10-25 om 13.46.41
Direct in contact komen met Xando?
xando-onderwijs-new-black-oranje
xando_zakelijk
xando
twitter 
MailPoet