xando-beheer-rood

Xando Beheer Nieuwsbrief #93

Hallo reader,

Welkom bij de nieuwsbrief van Xando Beheer. Wekelijks houden wij je op de hoogte over de Apple School Manager, de Business Manager, ZuluDesk en Xinca MDM. Daarnaast komen ook interessante apps en updates over het beheer van Apple apparaten aan bod.

Met vriendelijke groet,
Xando

Interessante apps

Schermafbeelding 2019-04-16 om 11.31.10
Zet de klok €0,99 of €0,49 (20+)

‘Zet de klok’ kan uw kind helpen bij het leren klokkijken en laat oude tijden herleven door de houten klok te herintroduceren op de iPad! Met veel verschillende speltypes voor zowel de analoge als de digitale klok!

Klik hier voor meer info.
Schermafbeelding 2019-04-16 om 11.31.16

VPP-krediet voor betaalde apps

Schermafbeelding 2019-04-16 om 11.33.57
Om betaalde apps aan te kunnen schaffen in de Apple School Manager of Apple Business Manager kun je een creditcard toevoegen, maar makkelijker is het om VPP-krediet aan te schaffen bij Xando. Kies het gewenste bedrag vanaf €15 en ontvang een inwisselbare code die je kunt inwisselen. Aansluitend is het tegoed bruikbaar voor de aanschaf van betaalde apps. En als onderwijs instelling krijg je bij veel apps ook nog eens 50% korting boven de 20 licenties.

Tegoed nodig? Stuur een mail met onderstaande informatie aan onderwijs@xando.nl.

Krediet: Gewenste bedrag vanaf €15
Instelling: School/stichting naam
Naam: Voor- en achternaam contactpersoon
E-mail: E-mail adres van beheerder in de manager

Let op: een normaal iTunes/Apple tegoed kaartje werkt niet!

Nieuws

Iedereen is creatief
Net als het 'Iedereen kan programmeren' programma van Apple is nu ook het 'Iedereen is creatief' programma volledig in het Nederlands beschikbaar.

De hand­leidingen van Iedereen is creatief bevatten projecten waarmee leerlingen ideeën leren ontwikkelen en die leren overbrengen via tekeningen, foto’s, video’s en muziek. Bovendien hebben leerkrachten met deze hand­leidingen talloze mogelijk­heden om creatieve skills op een leuke, relevante manier in de les te integreren.

Handleidingen

Geen wijzigingen op dit moment.
xandobeheer-update

Xando Apple Premium Reseller

Xando is dé partner op het gebied van DEP-registratie, configuratie, implementatie, training en beheer voor al uw Apple apparaten. Met jarenlange ervaring brengen wij elke organisatie in een zeer korte tijd naar een hoog niveau, zodat de Apple apparatuur optimaal ingezet kan worden!
Schermafbeelding 2018-10-25 om 13.46.41
Direct in contact komen met Xando?
twitter 
MailPoet