Header

 

Xando Beheer Nieuwsbrief #80

Welkom bij de nieuwsbrief van Xando Beheer.

Wekelijks brengen wij je op de hoogte van updates rondom apps, de Apple School Manager, Apple Business Manager, Xinca, ZuluDesk MDM en meer!

Met vriendelijke groet,

Stef Heeling

---

Interessante apps

Measure

Verander uw iOS-apparaat in een meetlint met Measure, een handig hulpmiddel voor het meten van objecten in de echte wereld. Met Measure kunt u snel de grootte van objecten meten.

Klik hier

Dit is een standaard app van Apple sinds iOS 12. Dus de meeste iPads zullen deze app al geïnstalleerd hebben. Of misschien heb je de app in een blacklisting profiel staan, dan hoef je hem hier alleen maar uit te verwijderen. Wil je hem ook beheren en vergrendelen? Schaf de app dan aan in de School Manager en wijs hem toe vanuit ZuluDesk.

---

Nieuwe apparaten configureren

Zo na de vakantie ontvangen veel scholen weer nieuwe iPads. Een extra reserve, uitbreiding van de gedeelde iPads of simpelweg voor een nieuwe leerling of leerkracht. Welke stapjes moet je ook alweer controleren voordat je überhaupt de iPad aanzet?

Dit staat allemaal beschreven in de checklist 'Nieuwe apparaten configureren'.

Klik hier om snel naar de handleiding pagina te gaan en doe er je voordeel mee!

---

Xando is dé partner op het gebied van DEP, configuratie, implementatie, training en beheer voor al uw apparaten. Met jarenlange ervaring brengen wij elke organisatie in een zeer korte tijd naar een hoog niveau, zodat de Apple apparatuur optimaal ingezet kan worden!

Heb je vragen, opmerkingen of wensen? Laat het ons weten via onderwijs@xando.nl.

Tot volgende week!