Header

 

Xando Beheer Nieuwsbrief #85

Welkom bij de nieuwsbrief van Xando Beheer.

Wekelijks brengen wij je op de hoogte van updates rondom apps, de Apple School Manager, Apple Business Manager, Xinca, ZuluDesk MDM en meer!

Met vriendelijke groet,

Stef Heeling

---

Interessante apps

ChatterPix

Maak met ChatterPix dwaze groeten, speelse berichten, creatieve kaarten of zelfs mooie boekverslagen. En het beste van alles, het is GRATIS! LEEFTIJDEN: 5-12.

Klik hier

---

Audit log

Lijkt het soms ook alsof er kaboutertjes op school zijn die zomaar bepaalde instellingen op de iPads wijzigen of apps installeren/weghalen? Dit is zelfs niet alleen op scholen het geval, maar komt ook hier bij Xando wel eens voor. Vreemde zaken zijn dat...

Maar ervaring leert ons dat veel wijzigingen toch echt niet 'zomaar' gebeuren.. :-)

Vanaf nu is het mogelijk om in de beheeromgeving een audit log te bekijken. Een prachtige lijst die elk moment registreert. Elke wijziging, geregistreerd per gebruiker. Een handige tool waarmee je altijd kunt achterhalen wie, wat, op welk moment uitgevoerd heeft. Zeker handig voor stichtingen met scholen als 'locatie' of wanneer een school meerdere beheerders heeft.

• Log in op manage.zuludesk.com

• Klik op Organisatie

• Klik op Audit Log

• Filter eventueel op datum of gebruiker

• That's it!

---

Xando is dé partner op het gebied van DEP, configuratie, implementatie, training en beheer voor al uw apparaten. Met jarenlange ervaring brengen wij elke organisatie in een zeer korte tijd naar een hoog niveau, zodat de Apple apparatuur optimaal ingezet kan worden!

Heb je vragen, opmerkingen of wensen? Laat het ons weten via onderwijs@xando.nl.

Tot volgende week!