Header

 

Xando Beheer Nieuwsbrief #87

Welkom bij de nieuwsbrief van Xando Beheer.

Wekelijks brengen wij je op de hoogte van updates rondom apps, de Apple School Manager, Apple Business Manager, Xinca, ZuluDesk MDM en meer!

Met vriendelijke groet,

Stef Heeling

---

Carnaval special - Fiete Premium Apps

In verband met Carnaval zijn alle Fiete Premium Apps nu maar € 0,99 per stuk! En wanneer je deze apps nu in de Apple School Manager aanschaft krijg je nog eens 50% korting ook (20+). Lijkt mij een mooie moment om je slag te slaan!

Voor nieuw of ophoging van het VPP-krediet (app-tegoed) kun je direct een mailtje sturen aan onderwijs@xando.nl met het gewenste tegoed!

Fiete

Fiete is een vriendelijke matroos en woont op een eiland in de zee. In dit interactieve plaatsjesboek kunnen kinderen tussen de 1 en 3 jaar Fietes eiland ontdekken en hem helpen bij zijn dagelijkse taken.

Klik hier

Fiete Farm

Kukeleku! Beleef een dag op de boerderij met matroos Fiete: Rijd met de tractor, voer en verzorg de dieren, oogst de wortels, scheer de schapen en zaag het hout als een echte boer en nog veel en veel meer, want een hele dag op de boerderij betekent heel veel spannende opgaven.

Klik hier

Fiete Math Climber

1.000 opgaven in 1 uur? Je zal verbaasd zijn over hoeveel opgaven je kind vrijwillig zal rekenen!

 Hoofdrekenen oefenen is leuk!

Klik hier

---

MDM-servers / DEP-token

Zo nu en dan verandert Apple kleine dingetjes in de Apple School Manager waar je dan ineens achter komt. Zo hebben ze nu het kopje MDM-servers onder Instellingen gezet. Dus voor het aanmaken van een nieuwe MDM-server (voor bijvoorbeeld een nieuwe locatie) of het vernieuwen van het DEP-token kijk je hier:

• school.apple.com

• Instellingen

• Instellingen van apparaat beheer (voor het aanmaken van een nieuwe MDM-server)

• Of onderaan bij reeds aangemaakte MDM-servers (voor het nieuwe van een DEP-token)

---

Xando is dé partner op het gebied van DEP, configuratie, implementatie, training en beheer voor al uw apparaten. Met jarenlange ervaring brengen wij elke organisatie in een zeer korte tijd naar een hoog niveau, zodat de Apple apparatuur optimaal ingezet kan worden!

Heb je vragen, opmerkingen of wensen? Laat het ons weten via onderwijs@xando.nl.

Tot volgende week!