Header

 

Xando Beheer Nieuwsbrief #88

Welkom bij de nieuwsbrief van Xando Beheer.

Wekelijks brengen wij je op de hoogte van updates rondom apps, de Apple School Manager, Apple Business Manager, Xinca, ZuluDesk MDM en meer!

Met vriendelijke groet,

Stef Heeling

---

Interessante app

Wikipanion

Je kunt snel en makkelijk zoeken in Wikipedia met deze app. Handig voor een werkstuk of spreekbeurt. Natuurlijk wel altijd blijven opletten met informatie op Wikipedia, iedereen kan hier namelijk iets op zetten.

Klik hier

---

Vakanties

Voor iedereen is de voorjaarsvakantie alweer voorbij, maar toch wil ik er nog even de focus op leggen. Vanaf nu kun je namelijk in ZuluDesk de vakantieperiodes van de school invullen. Nadat je dit gedaan hebt kun je een profiel aanmaken met een tijdfilter. Hierin kun je dan aangeven dat het profiel bijvoorbeeld niet toegepast wordt in de vakantie.

Denk hierbij aan een blacklisting profiel met de app Fortnite op maandag t/m vrijdag tussen 08:00 en 15:00 uur. Het zou natuurlijk vervelend zijn wanneer een leerling in de vakantie geen gebruik kan maken van deze app.

Toevoegen van de vakanties

• manage.zuludesk.com

• organisatie

• instellingen

• vakantie

• +

Zodra je de vakanties hebt ingesteld kun je een tijdfilter zetten op een profiel.

---

Xando is dé partner op het gebied van DEP, configuratie, implementatie, training en beheer voor al uw apparaten. Met jarenlange ervaring brengen wij elke organisatie in een zeer korte tijd naar een hoog niveau, zodat de Apple apparatuur optimaal ingezet kan worden!

Heb je vragen, opmerkingen of wensen? Laat het ons weten via onderwijs@xando.nl.

Tot volgende week!