Header

 

Xando Beheer Nieuwsbrief #42

Het schooljaar zit er bijna voor de helft op en 2018 staat voor de deur. Xando Onderwijs staat ook in het nieuwe jaar weer voor u klaar. 

We willen u bedanken voor het vertrouwen in 2017 en we willen u alvast fijne feestdagen en een goede jaarwisseling wensen.

De samenstelling van ons team is onlangs gewijzigd, daarom stellen wij ons graag (opnieuw) aan u voor in deze nieuwsbrief.

Met vriendelijke groet,

Stef Heeling 

---
---

Onderwijs apps

De app van deze week is 'Trivia Crack'

In zo'n laatste week voor de kerstvakantie moet er natuurlijk nog een en ander afgerond worden, maar ook is er vaak wel ruimte voor een spelletje. Waarom dan niet een leuke quiz waarbij kinderen tegen elkaar kunnen spelen in diverse categorieën!

Daag je vrienden en vijanden nu uit in het vetste trivia spel!
Laat onze vriendelijke raddraaier, Willy, de vragen selecteren, die je zal beantwoorden uit zes verschillende categorieën. Wees de eerste met zes kronen om te winnen, maar kijk uit voor de rematch!

Trivia Crack

Laat onze vriendelijke raddraaier, Willy, de vragen selecteren, die je zal beantwoorden uit zes verschillende categorieën. Wees de eerste met zes kronen om te winnen.

Klik hier

Appletips

Wil je alle afgeprijsde of gratis apps zien?

Kijk dan snel op de website van Appletips voor zowel iOS als macOS apps.

Klik hier

 

---

Xando Onderwijs team

Wij komen in 2018 graag bij u langs!

Victor van der Plas | Business Manager 
Victor is sinds 1998 actief als Apple-onderwijsspecialist en staat aan de wieg van vele succesvolle onderwijsprojecten in Nederland. Met een flinke dosis ervaring en kennis adviseert Victor vele schooldirecties op het gebied van visie, strategie, professionalisering, passend onderwijs en ICT-toepassingen. Werkwijze: pragmatisch, flexibel, met een ontembare passie voor onderwijs

06-23752482
 // victor.van.der.plas@xando.nl //

Stef Heeling | Consultant / ZuluDesk specialist / Trainer 
Stef Heeling is een leerkracht in hart en nieren die enkele jaren geleden de overstap heeft gemaakt van het onderwijs naar Xando. Vanuit de overtuiging dat ICT steeds belangrijker gaat worden in ons leven is het zaak dat we onze leerlingen daar zo goed mogelijk mee om laten gaan. Zijn passie ligt in het lesgeven met techniek om dingen te doen die voorheen onmogelijk waren. Zijn specialiteiten liggen voornamelijk bij de implementatie van 1:1 onderwijs met beheer van Zuludesk MDM en de Apple School Manager. Daarnaast is Stef momenteel als technisch beheerder en trainer nauw betrokken bij het nieuwe Gynzy iPads!

www.xandobeheer.nl
 // stef.heeling@xando.nl //

Jeremy Palsenbarg | Account manager
Na afronding van de Pabo is Jeremy Palsenbarg allereerst twaalf jaar gaan lesgeven op diverse scholen in het primair onderwijs en heeft hierdoor kennis van het Jenaplan, Dalton-onderwijs en regulier onderwijs. Na die twaalf jaar voor de klas vond hij het tijd voor een switch naar het bedrijfsleven en dan het liefst een combinatie van Onderwijs & ICT. Nu werkt hij als accountmanager bij Xando Onderwijs en heeft hij daarmee die ideale mix gevonden. Zijn taak is om in samenspraak met een school te kijken wat voor hen de beste keuze is op het gebied van ICT in de klas, het beheer daarvan en onderzoeken welke mogelijkheden er tot professionalisering liggen.


06-15522509 // jeremy.palsenbarg@xando.nl //

Ko Smidt | Consultant / Trainer 
Bij Xando, met 21 Next en als docent en coach wil hij zijn bijdrage leveren aan onderwijs van deze tijd. Onderwijs wat zich kenmerkt door een leven lang leren, waar creativiteit en onderzoekend leren een grote rol spelen. Leerlingen worden leraren en leraren worden leerlingen. Voor een deel van de week is hij werkzaam op het Johannes Fontanus College als docent Muziek en Onderzoek & Ontwerpen (Technasium). Daarnaast werkt hij freelance als Apple Learning Specialist en is als trainer in dienst van Xando Onderwijs in Zwolle (Apple Solution Expert Onderwijs).

06-51970756
 // ko.smidt@xando.nl //

Ruud Brouwer | Binnendienst 
Ruud is de accountmanager binnendienst. Sinds juni 2016 werkzaam bij Xando Onderwijs. Daarvoor heeft hij al vele jaren ervaring opgedaan met onderwijsklanten bij een andere werkgever. Hij is binnen ons team het eerste aanspreekpunt voor al uw vragen omtrent onze producten en diensten. Mocht u een specifieke vraag hebben dan zal hij ervoor zorgen dat de vraag bij de juiste persoon terechtkomt binnen ons team. Daarnaast kunt u bij hem offertes aanvragen en bestellingen plaatsen. 

038-4254060
 // onderwijs@xando.nl //

---

Website updates

Nieuwe 'Apparaat beheer voor Dummies' berichten:

• Nieuwe voorwaarden Apple School Manager

Klik hier

---

Heb je vragen, opmerkingen of wensen? Laat het me weten via onderwijs@xando.nl.

Tot volgende week!