Header

 

Xando Beheer Nieuwsbrief #65

Welkom bij de nieuwsbrief van Xando Beheer.

Elke week breng ik je op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van de Apple School Manager, Deployment Programs, ZuluDesk en Xinca MDM, apps, gadgets, updates en meer!

Met vriendelijke groet,

Stef Heeling 

---

Uitgelichte apps

Schoolwerk

De Schoolwerk-app helpt jou en je leerlingen meer uit de creatieve mogelijk­heden van iPad te halen. Zo kun je eenvoudig opdrachten uitsturen en innemen, de voortgang van leerlingen volgen in onderwijsapps, en een-op-een met leerlingen samen­werken.

Klik hier

---

Beveiligd: Handleidingen

Nu het zuiden des lands al langzamerhand begint met de voorbereidingen voor het nieuwe school hebben het midden en noorden nog een aantal weken te gaan. Maar dat hoeft niet te betekenen dat je je niet even in wilt lezen over de nieuwe functies binnen ZuluDesk, zoals bijvoorbeeld de overgang naar het nieuwe schooljaar.

ZuluDesk, Xinca, Apple School Manager en Apple Business Manager krijgen steeds meer mooie functies die wij beschrijven in handleidingen. Tot vandaag waren die handleidingen vrij te bereiken op de website, maar vanaf vandaag zal voor toegang een wachtwoord nodig zijn.

Dit wachtwoord is op te vragen via onderwijs@xando.nl, je kunt bijvoorbeeld heel eenvoudig een antwoord terug sturen op deze nieuwsbrief.

Op deze manier kunnen we onze kennis speciaal inzetten voor jullie als onze klant om een nog betere dienstverlening te kunnen garanderen!

---

Heb je vragen, opmerkingen of wensen? Laat het me weten via onderwijs@xando.nl.

Tot volgende week!