Header

 

Xando Beheer Nieuwsbrief #69

Welkom bij de nieuwsbrief van Xando Beheer.

Wekelijks breng ik je op de hoogte van updates rondom apps, de Apple School Manager, Apple Business Manager, Xinca en ZuluDesk MDM.

Met vriendelijke groet,

Stef Heeling 

---

Interessant onderwijs app

Cardinal Land

Zeer eenvoudige intuïtieve gameplay. Het is jouw taak om een ​​kleurrijk dierenbeeld te combineren met verschillende vormen. Er verschijnen ook nieuwe verrassende feiten over het dier en je kunt ze met je vrienden delen!

Klik hier

Interessante zakelijke app

Draadloos toetsenbord voor Mac

Verander je iPhone of iPad in de draadloze extensie van je Mac-toetsenbord. Voeg speciale nummers, pijlen en andere blokken toe aan uw Mac-toetsenbord. Waarom zou je extra hardware kopen die je mee moet nemen als je het bijna gratis kunt krijgen?

Klik hier

---

Wat nu?

Elke dag ontvangen we tickets van scholen die over hetzelfde onderwerp gaan. Veelal ook dezelfde soort tickets die we zo snel mogelijk beantwoorden. Ik raad altijd aan om eerst even op de handleiding pagina te kijken, want hierin staan vrijwel alle antwoorden. Maar soms heb je even geen zin of tijd om een handleiding op te zoeken en wil je snel een antwoord op een vaak eenvoudige vraag. Een vraag die vaak eindigt met 'wat nu'?

Daarom hebben we vanaf nu ook een nieuwe pagina op de site waar we zulke tickets in verzamelen. Op deze pagina kun je ook zoeken, waardoor je snel bij een juist bericht komt.

Je kunt bijvoorbeeld zoeken op de volgende termen:

• Klaslokaal

• VPP

• DEP

• Apple Push Certificate

• Leerling offline

• App(s)

• Apple School Manager

• Beheerde Apple ID's

Hiermee kom je snel op zoekresultaten uit die direct antwoord geven op een enkele vraag.

Kijk dus altijd eerst even op www.xandobeheer.nl/handleidingen (xandohelpt is het wachtwoord voor toegang) en de Wat nu? pagina voor je een ticket aanmaakt. Vaak staat het antwoord hier namelijk gewoon bij!

Klik hier om naar de nieuwe Wat nu? pagina te gaan.

Staat je antwoord er niet bij? Maak dan een ticket aan met hierin het probleem, serienummer, naam van de app, naam van het profiel, etc. Bij een incompleet ticket duurt het voor ons ook langer om juiste support te leveren. Hoe completer hoe beter!

---

Xando is dé partner op het gebied van DEP, configuratie, implementatie, training en beheer voor al uw apparaten. Met jarenlange ervaring brengen wij uw organisatie in een zeer korte tijd naar hoog niveau, zodat uw Apple apparatuur optimaal ingezet kan worden!

Heb je vragen, opmerkingen of wensen? Laat het me weten via onderwijs@xando.nl.

Tot volgende week!