Jamf Now Mobile Device Manager

Jamf Now | Mobile Device Manager.

Apple-apparaatbeheer kan tijdrovend werk zijn, vooral als IT niet uw dagelijkse baan is. Maak het instellen van iOS- en MacOS-apparaten eenvoudig, zodat u uw kostbare tijd kunt besteden aan ander werk. Jamf Now, voorheen Bushel, is een cloudgebaseerde MDM-oplossing voor de iPad, iPhone en Mac-apparaten op uw werkplek. Of u nu een macOS- of iOS-manager nodig hebt, apparaatbeheer is snel, toegankelijk en betaalbaar, zodat u uw gebruikers kunt ondersteunen zonder hulp van IT.

Blauwdrukken.

Begin met een blauwdruk om een ​​groep apparaten aan te passen, specifieke apps, beperkingen en instellingen in te zetten zoals u wilt. Stel extra blauwdrukken in om andere apparaten met verschillende behoeften te ondersteunen. Het is efficiëntie op zijn best.

Gebruiker enrollment.

Registreer eenvoudig iPad-, iPhone- of Mac-apparaten in uw Jamf Now-account. Stuur gebruikers naar de inschrijvings-URL van uw organisatie en zij worden door het proces geleid. Als u meerdere blauwdrukken hebt gemaakt, is dit geen probleem. Gebruikers kunnen de juiste configuratie selecteren.

Zero-touch-implementatie.

Breng de implementatie naar het volgende niveau. Doe het als een "pro" met Apple's geautomatiseerde MDM-registratie, onderdeel van Apple Business Manager. Door Jamf Now samen met zero-touch-implementatie in te zetten, krijgen gebruikers binnen enkele minuten de tijd met een volledig geconfigureerd apparaat - zonder het ooit aan te raken!

Email configuratie.

Automatisch bedrijfs-e-mailaccounts configureren op al uw Apple-apparaten. Jamf Now ondersteunt Microsoft Exchange, Google Mail, Yahoo! Mail en alle IMAP- of POP-mailaccounts.

Wi-fi configuratie.

Stel uw apparaten in om automatisch lid te worden van uw beveiligde draadloze netwerken. Jamf Now ondersteunt WEP-, WPA- en WPA2-beveiliging. Er is geen limiet aan het aantal netwerken dat u kunt toevoegen. En vergeet niet om een ​​miljoen wifi-wachtwoorden te onthouden. Uw medewerkers zullen u bedanken.

App distributie.

Installeer automatisch apps uit de App Store op al uw apparaten. Meld u aan bij Apple's Volume Purchasing, onderdeel van Apple Business Manager, om apps te kopen en deze via de ether te verspreiden - geen Apple ID vereist. Reclaim en wijs apps opnieuw toe aan nieuwe werknemers, zodat uw investering voor u blijft werken. Installeer daarnaast apps die niet beschikbaar zijn in de App Store, zoals Microsoft Office, Adobe's Creative Suite en Google Chrome met het Jamf Now Plus-abonnement.

Xando is officieel Jamf Now reseller.

Xando B.V. is officieel reseller van Jamf Now als Mobile Device Management-oplossing voor het bedrijfsleven.

Contact.

Voor informatie, advies of alle andere vragen kunt u contact opnemen met de zakelijke afdeling van Xando.

Xando B.V.
Popovstraat 42
8013 RK Zwolle

E-mail: zakelijk@xando.nl
Telefoon: 038-4254060
Contactpagina: klik hier