Jamf Pro Mobile Device Manager

Jamf Pro | Mobile Device Management.

Geef medewerkers en studenten de tools die ze nodig hebben om diepere momenten op het werk en in de klas te hebben. Ontworpen om apparaatbeheer voor u te automatiseren, terwijl productiviteit en creativiteit van eindgebruikers worden gestimuleerd, is Jamf Pro (voorheen Casper Suite) de EMM-tool die IT-professionals en de door hen ondersteunde gebruikers ondersteunt in het realiseren van de belofte van uniform eindpuntbeheer voor Apple-apparaten.

Deployment.

Voorzie uw gebruikers van de perfecte Mac, iPad, iPhone of Apple TV. Kies een zero-touch, handsfree-ervaring of neem een ​​meer hands-on aanpak. Hoe dan ook, registreer apparaten en gebruik ze eenvoudig.

Apparaatbeheer.

Doorlopend management is het brood en boter van de dagelijkse activiteiten van IT. Ga verder dan configuratieprofielen en gebruik beleidsregels en scripts om apparaten aan te passen voor de optimale gebruikerservaring.

App-beheer.

Zet apps in handen van gebruikers. Schaf apps in bulk aan en kies uw implementatiemethode, deze automatisch beschikbaar maken of via een zelfbedieningscatalogus. En voordat u dit doet, configureert u apps vooraf met de instellingen die gebruikers nodig hebben.

Inventaris.

Verzamel automatisch hardware-, software- en beveiliging configuratiegegevens van uw Apple-apparaten. Maak aangepaste rapporten, waarschuwingen en beheer softwarelicenties en garantierecords. Gebruik inventaris om doorlopend beheer te automatiseren.

Zelfbediening.

Geef gebruikers toegang met uw eigen app store. Geef ze de mogelijkheid om apps te installeren, software bij te werken en hun eigen apparaat te onderhouden zonder een helpdeskticket.

Beveiliging.

Beveilig uw Apple-apparaten door gebruik te maken van de ingebouwde beveiligingsfuncties. Beheer apparaatinstellingen en configuraties, beperk schadelijke software en patch al uw Apple-apparaten zonder gebruikersinteractie.

Xando is officieel Jamf Pro reseller.

Xando B.V. is officieel reseller van Jamf Pro als Mobile Device Management-oplossing voor het bedrijfsleven.

Contact.

Voor informatie, advies of alle andere vragen kunt u contact opnemen met de zakelijke afdeling van Xando.

Xando B.V.
Popovstraat 42
8013 RK Zwolle

E-mail: zakelijk@xando.nl
Telefoon: 038-4254060
Contactpagina: klik hier