Zakelijke apps

Uitgelichte apps

Todoist

Het leven kan soms overweldigend zijn, maar dat is niet nodig. Todoist houdt alles voor u bij zodat u het allemaal gedaan kunt krijgen zonder u ergens druk over te hoeven maken.

Klik hier

Agenda

Elegant notities maken gekoppeld aan een datum om je projecten te ondersteunen. De app geeft een compleet beeld van de tijdlijn van projecten.

Klik hier

Onmisbare apps

Pages

De mooiste tekstverwerker voor een mobiel apparaat. Maak binnen enkele minuten een prachtig document met oneindig veel functies en mogelijkheden!

Klik hier

Numbers

De mooiste spreadsheet-app voor een mobiel apparaat. Maak binnen enkele minuten een prachtige spreadsheet met oneindig veel functies en mogelijkheden!

Klik hier

Keynote

App voor interactieve presentaties en animaties. Een presentatie maken was met je vingers nog nooit zo makkelijk!

Klik hier

Slack

Slack centraliseert alle communicatie en samenwerken binnen een team. Alle informatie en taken van teams op één plek.

Klik hier

OneNote

Leg uw gedachten, ontdekkingen en ideeën vast, en vereenvoudig al te gecompliceerde planningen met uw eigen digitale notitieblok. Of u nu thuis bent, op kantoor of onderweg, u hebt uw notities altijd bij de hand vanaf al uw apparaten.

Klik hier

1Password

1Password beheert zowel persoonlijke wachtwoorden als wachtwoorden van teams krachtig versleuteld achter één wachtwoord per kluis.

Klik hier

Samenwerken & Productiviteit

Things 3

Organiseer al je taken en projecten op een prachtige manier, slimme interactiviteit en een tijdloze vormgeving.

Klik hier

Todoist

Het leven kan soms overweldigend zijn, maar dat is niet nodig. Todoist houdt alles voor u bij zodat u het allemaal gedaan kunt krijgen zonder u ergens druk over te hoeven maken.

Klik hier

Fantastical 2

Fantastische app die agenda en herinneringen combineert op een overzichtelijke manier.

Klik hier

Scanbot

De beste app om papieren documenten en bonnetjes te scannen en om te zetten naar pdf met optionele tekstherkenning.

Klik hier

Airtable

De meest gebruikersvriendelijke database die werkt als een spreadsheet. Organiseer projecten en data op een intuïtieve manier.

Klik hier

Skype

Chatten, bellen en groepsbellen om altijd met elkaar contact te kunnen leggen en online te vergaderen.

Klik hier

Evernote

Organiseer al je informatie en notities op één plek en synchroniseer die gratis met twee apparaten.

Klik hier

Bear

Prachtig minimalistisch vormgegeven app voor alle notities, verhalen, ideeën voor programmacode en tekeningen.

Klik hier

Vizable

Visualiseer eenvoudig allerlei data en maak deze interactief. Gegevens uit spreadsheets komen tot leven.

Klik hier

Trello

Trello biedt perspectief op al je projecten, op het werk en thuis. Of het nu het managen van een team, het schrijven van een episch scenario of gewoon het maken van een boodschappenlijstje is, Trello is je persoonlijke assistent om dingen gedaan te krijgen en om georganiseerd te blijven.

Klik hier

Notion

Notion is de alles-in-een digitale werkplek voor notities, taken, wikis, spreadsheets en kleine databases.

Klik hier

Workflow

Automatiseer veelvoorkomende handelingen op de iPhone, iPad en Apple Watch met deze app.

Klik hier

Microsoft Office 365

Teams

Microsoft Teams is uw hub voor teamwerk in Office 365. Al uw teamgesprekken, bestanden, vergaderingen en apps staan samen in één gedeelde werkruimte en u hebt deze altijd binnen handbereik op uw favoriete mobiele apparaat.

Klik hier

Word

Met de vertrouwde Word-app kunt u snel en eenvoudig bestanden maken, bewerken, bekijken en delen met anderen. U kunt ook Office-documenten die als bijlage bij e-mail horen, bekijken en bewerken.

Klik hier

Excel

Met de krachtige app voor Excel-spreadsheets kunt u bestanden snel en eenvoudig maken, bekijken, bewerken en met anderen delen. Werk met vertrouwen in boekhouding, controle, financiën of andere gebieden, met iedereen, op elke locatie.

Klik hier

Powerpoint

Met de PowerPoint-app hebt u toegang tot het vertrouwde hulpprogramma dat u al kent. Snel en eenvoudig presentaties maken, bewerken, bekijken, presenteren of delen vanaf elke locatie. De synchronisatie is naadloos tussen de verschillende apparaten.

Klik hier

Outlook

In Outlook kunt u al uw e-mailaccounts en agenda's bijeenbrengen en productief, georganiseerd en verbonden zijn, of u nu uw Postvak IN bijhoudt of grote projecten plant.

Klik hier

OneDrive

Waar u ook bent, krijg meer gedaan met Microsoft OneDrive. Bekijk en deel uw documenten, foto's en andere bestanden vanaf uw iOS-apparaat, computer (pc of Mac) en alle andere apparaten die u gebruikt. Gebruik de mobiele Office-apps om productief te blijven en samen te werken, waar u ook bent.

Klik hier

G Suite by Google Cloud

Google Drive

Ga aan de slag met Google Drive en open al uw bestanden op elke gewenste smartphone, tablet of computer. Van al uw bestanden in Drive wordt een back-up gemaakt. U kunt gemakkelijk anderen uitnodigen om uw bestanden of mappen te bekijken, te bewerken of hun opmerkingen toe te voegen.

Klik hier

Google Docs

Met de Google Documenten-app kun je onderweg documenten maken, bewerken en er samen met anderen aan werken.

Klik hier

Google Spreadsheets

Met de gratis Google Spreadsheets-app op je iPhone of iPad kun je spreadsheets maken, bewerken en er samen met anderen aan werken.

Klik hier

Google Presentaties

Met de gratis Google Presentaties-app op je iPhone of iPad kun je presentaties maken, bewerken en er samen met anderen aan werken.

Klik hier

Agenda

De officiële Google Agenda-app voor je iPhone of iPad om tijd te besparen en het maximale uit je dag te halen: afspraken uit Gmail, Taken en Doelen.

Klik hier

Gmail

De officiële Gmail-app biedt je het beste van Gmail op je iPhone of iPad met realtime meldingen, ondersteuning voor meerdere accounts en zoeken in al je e-mail.

Klik hier