Apple Business Manager

Apple Business Manager

Als er binnen jouw organisatie veel met Apple devices wordt gewerkt, dan adviseert Xando gebruik te maken van Apple Business Manager. Binnen Apple Business Manager worden alle MacBook, iPad & iPhone devices van de organisatie centraal beheerd. Via een Mobile Device Management oplossing configureer je deze devices draadloos, zelfs voordat ze uit de verpakking zijn gehaald.

Locaties

De Apple Business Manager ondersteunt locaties. Als uw bedrijf meerdere locaties heeft, dan zijn deze centraal te beheren. Daarnaast is het mogelijk om elke locatie zijn eigen rechten te geven. De beheerder kan op centraal of lokaal niveau apps aanschaffen en verdelen. Dit geldt ook voor het beheer van devices. De locaties zijn binnen de Apple Business Manager te koppelen aan een Mobile Device Management oplossing.

Prima samenwerking

Apple Business Manager werkt naadloos samen met diverse Mobile Device Management oplossingen. Met een Mobile Device Manager wordt de configuratie met de gewenste instellingen en de aanmelding geautomatiseerd. Vervolgens wijs je de devices en apps toe op basis van de groepen die je hebt gedefinieerd. Met een Mobile Device Manager houd je heel eenvoudig alle devices en instellingen op orde. Denk bijvoorbeeld aan de indeling van het beginscherm, apps laten zien of juist verbergen, software-updates inplannen en zoekgeraakte devices die in de verloren-modus staan opsporen.

Privacy

Bij het gebruik van Apple Business Manager worden de gegevens van je medewerkers nooit verwerkt, gedeeld of verkocht voor reclame- of marketing­doeleinden. Apple integreert uitgebreide veiligheids­voorzieningen in de devices, de besturings­systemen, apps en diensten. De veiligheid van gegevens en de privacy van je medewerkers is daarmee gewaarborgd. Apple monitort geen gebruikers en stelt geen profielen van ze samen.

Apps en boeken

Met Apps en boeken in Apple Business Manager koop je voor jouw onderneming centraal apps en boeken in. Beheer de licenties van apps en boeken en distribueer ze met behulp van een Mobile Device Manager. Hiermee kun je  licenties uitdelen of intrekken. Bij het intrekken van licenties wordt een app onmiddellijk van het apparaat wordt verwijderd, en daarmee wordt ook de (bedrijfs)data automatisch verwijderd.

Apparaatbeheer

Met de Apple Business Manager zijn devices eenvoudig in te nemen en opnieuw uit te delen aan bijvoorbeeld een nieuwe werknemer. Via uw Mobile Device Manager kan het device op afstand gewist worden. Een volledige configuratie van een device kan door de eindgebruiker zelf, zonder tussenkomst van de IT-afdeling, gedaan worden.

Contact

Voor informatie, advies of alle andere vragen kunt u contact opnemen met de zakelijke afdeling van Xando.

Xando B.V.
Popovstraat 42
8013 RK Zwolle

E-mail: zakelijk@xando.nl
Telefoon: 038-4254060
Xando Reseller-ID - 22841B0
Contactpagina: klik hier

Direct een gratis Apple Business Manager aanvragen? Klik hier.