Jamf School Mobile Device Manager

Minder afleiding, meer leren

Het kan in een hedendaagse schoolomgeving lastig zijn om populaire onderwerpen met educatie te combineren. Nu schoolboeken steeds vaker worden vervangen door tablets, is het voor leraren nog moeilijker om ondanks alle afleidingen de aandacht van hun studenten vast te houden.

Dat is waar wij je mee kunnen helpen

Wij maken het managen van een groep leerlingen makkelijker voor leraren door hen de mogelijkheid te geven om te controleren wat hun leerlingen tijdens de les doen. De app houdt het gebruik in de gaten en zorgt voor een terugkoppeling naar de docenten, zodat zij hun studenten kunnen helpen om bezig te blijven, zich te concentreren en door te gaan met leren. Jamf School vergroot de efficiëntie in de klas en verbetert het leerpotentieel.

Omdat onze leraren het allerbeste verdienen

Onze leraren zijn helden. Natuurlijk hebben helden moderne hulpmiddelen nodig om de wereld te redden. Met Jamf School kunnen leraren leerstof uitdelen, informatie delen, de bezigheden van studenten controleren en apps op afstand blokkeren of juist inschakelen. Leraren kunnen hun leerlingen meer zelfstandigheid geven en hen met behulp van de app op het juiste pad houden, zowel binnen als buiten het lokaal. De app laat docenten ook contact opnemen met de ICT-afdeling voor ondersteuning.

 

Jamf School Mobile Device Manager

Jamf School heeft een krachtig systeem voor de ICT-afdelingen. De ICT-afdeling moet alle apparaten in de gaten houden, beleid uitzetten en zorgen voor de registratie van activiteiten en incidenten. Het is daarom belangrijk dat de ze alle middelen hebben om efficiënt beheer te kunnen uitvoeren van deze apparaten.

Enkele functies

  • Jamf School Student, Teacher en Parent
  • Profielen
  • Apps en boeken distribueren
  • Apple School Manager integratie
  • Klaslokaal, Schoolwerk en beheerde Apple ID's

Wij ondersteunen goede en wereldwijde educatie

De technologie die beschikbaar is voor zowel studenten als leraren helpt hen om les te geven, te ontdekken en met hun volle potentieel te leren. Het digitale landschap is een leerzame speeltuin en wij zorgen ervoor dat het zowel productief als plezierig is. We willen dat de leraren van de volgende generatie gebruik kunnen maken van beschikbare technologie, zonder dat ze strijd te hoeven leveren om de aandacht van de leerlingen te behouden. Door die zorg weg te nemen, maken we de weg vrij voor aandacht, leren en groei.

Een veilig netwerk voorbij de grenzen van het brein

Jamf School is een platform voor educatieve samenwerking, curriculumontwikkeling en ondersteuning van onderwijs. Leerlingen en leraren kunnen nu de kracht van het internet efficiënt gebruiken om hun leerdoelen te bereiken. De app helpt leraren om hun studenten uit het klaslokaal te halen naar een nieuwe wereld van leren. Tegelijk geeft de app leraren de controle over internetgebruik, samen met de mogelijkheid om informatie met de hele klas te delen. Wij bieden een platform dat docenten kunnen gebruiken als een katapult voor het succes van hun leerlingen.