Gadgets

Gadgets

Er zijn tegenwoordig ontzettend veel gave gadgets en accessoires die ingezet kunnen worden binnen het onderwijs, maar ook voor andere doeleinden. Van robotjes tot muziekinstrumenten, van Star Wars Sphero-droids tot Parrot Drones en van pencils tot een houten alfabet die synchroniseert met een iPad. Alles lijkt wel mogelijk tegenwoordig!

Het leek mij een mooi moment om enkele van deze gadgets, net zoals ik met de apps doe, te bundelen op deze pagina. Gadgets die een meerwaarde kunnen hebben in de klas, die je onderwijs tot een hoger niveau kunnen tillen. Maar uiteraard ook gadgets die simpelweg leuk zijn of te programmeren zijn met Swift Playgrounds. 

Alle gadgets en accessoires die voorbij komen zijn te bestellen bij Xando Onderwijs. Neem dus voor een offerte of meer informatie contact op met onze binnendienst via:

onderwijs@xando.nl of 038 - 425 40 60

 

Skoog Music

Skoog is een muziekinstrument dat iedereen kan bespelen. Een nieuw muziek-accessoire voor de iPad dat een wereld vol muziek voor iedereen opent. Jam meteen mee met je favoriete nummers en speel mee met de muziek waar je van houdt!

Toegankelijk

Wat je vaardigheden of muzikale talenten ook zijn, Skoog's universele ontwerp maakt leuke, toegankelijke, expressieve muziekproductie mogelijk voor kinderen, ouders, leraren, muzikanten en gezinnen, inclusief mensen met een handicap.

Programmeren met Swift Playgrounds

Breng programmeren en muziek tot leven met Skoog en Swift Playgrounds. Leer alles wat je moet weten om je eigen muziekinstrument te maken. Tik of druk op je Skoog om je code af te spelen.

Speel mee met de muziek die jij leuk vindt!

Speel mee met de muziek waar je van houdt! De Skoog-app werkt met je iTunes-bibliotheek, GarageBand of muziekstreamingservice en stemt je Skoog automatisch af. Kies gewoon een nummer en speel. Creatief en leuk, met Skoog speel je om te leren: dat is waar muziek over gaat.

Voor een kleine impressie, klik hier.

Sphero SPRK+

Leer dankzij deze robotbal spelenderwijs programmeren. Zet de SPRK+ aan en koppel deze met jouw iPhone of iPad. Volg de instructies om om diverse taken te voltooien. Leer de robotbal door een doolhof te navigeren en meer.

Leer op deze leuke, uitdagende wijze de belangrijke vaardigheid; programmeren, in een wereld die steeds meer digitaliseert.

Programmeren met Swift Playgrounds

Breng programmeren en robotica tot leven met Sphero en Swift Playgrounds. Via de app zijn er templates beschikbaar om direct van start te kunnen met het programmeren van je eigen Sphero.

Niets is de Sphero te gek!

De SPRK+ is waterdicht en krasbestendig, zodat je hem in alle omgevingen gebruikt.

Klik hier voor een filmpje met alle informatie.

Voor een offerte of meer informatie, neem contact op met Xando Onderwijs via onderwijs@xando.nl of 038 - 425 40 60.