Mobile Device Management

'Een oplossing voor Mobile Device Management zorgt voor beveiliging, monitoren, beheer en ondersteuning vanuit één simpele omgeving van alle mobiele apparaten binnen uw bedrijf of school!' 

Overzichtelijk, makkelijk en op afstand

In een MDM heeft u in een oogopslag een overzicht van alle gebruikers en gekoppelde apparaten binnen uw organisatie. Tevens bepaald u hier op welke wijze een apparaat geconfigureerd moet worden door de eindgebruiker en met welke content deze gevuld wordt. En dit alles met slechts een werkende Wi-Fi verbinding zonder tussenkomst van het systeembeheer!

Apps, documenten en profielen

Met slechts een enkele druk op de knop bepaalt u welke content op apparaten geïnstalleerd moeten worden. Zodra de eindgebruiker verbinding met het Wi-Fi heeft zal de content automatisch, zonder tussenkomst, geïnstalleerd worden. Dit geldt ook voor profielen, waarin u bepaald wat een gebruiker wel of niet op zijn apparaat mag doen.

MDM gebruiker: ’Na de aanvraag van VPP en DEP kwam alles ineens samen in onze MDM omgeving. Nieuw aangeschafte apps worden binnen enkele minuten gesynchroniseerd, waardoor we ze per direct kunnen toekennen aan de juiste afdeling. En dit alles vanachter mijn eigen Mac, zonder dat ik de apparaten fysiek in handen hoef te hebben!’

De mogelijkheden van een Mobile Device Manager

  • Eenvoudig apps, documenten en boeken distribueren
  • Gebruikers in een app of webpagina vastzetten
  • Profielen toepassen
  • Informatie over het device (batterij, apps, locatie, gebruik, etc.)
  • Vergeten toegangscodes resetten
  • Beheer voor zowel iOS als OS X*
  • En nog veel meer!

Onderwijs

Xando is officieel reseller van Jam School MDM. Dé onderwijs MDM waarmee uw systeembeheer of ICT medewerker(s) op eenvoudige wijze het beheer kan toepassen. Daarnaast biedt Jamf School een aantal unieke apps voor de leerkracht, leerling en ouder. Hiermee wordt het beheer namelijk geplaatst in handen van de mensen die er ook daadwerkelijk dagelijks mee werken! Klik hier voor meer informatie.

Zakelijk

Xando is officieel reseller van Xinca MDM en kan u volledig begeleiden bij het integreer proces. Met de eenvoudige interface kunt u snel uw apparaten binnen de organisatie beheren en voorzien van alle benodigde content. Indien gewenst kan Xando u ook in contact brengen met andere MDM oplossingen. Klik hier voor meer informatie.

* De functies voor beheer verschillen voor iOS en OS X, tevens biedt elke MDM zijn eigen opties.